Zit jij ook verstopt onder die grijze deken van vermoeidheid?

Zit jij ook verstopt onder die grijze deken van vermoeidheid?

โ€œ๐‹๐ข๐ž๐ฉ ๐ž๐ซ ๐ง๐ฎ ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ž๐ค๐ฌ๐ž๐ฅ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฆ๐จ๐ง๐?โ€.Met de achterkant van je hand wrijf je langs je mond: ja, hoor! Oh, dit is gรชnant! Slaperig kom je overeind en je kijkt naar je partner naast je op de bank. Hij kijkt je lachend aan en zegt grappend: โ€œHeel sexy, schat!โ€. Terwijl hij weer verder gaat met TV kijken, probeer jij je verwilderde haren te fatsoeneren. Diep van binnen slaak je een diepe zucht, want dit is de zoveelste avond op rij dat je in slaap bent gevallen op de bank. Gisteren snurkend, vandaag kwijlend, wat zal het morgen zijnโ€ฆ?

๐’๐ž๐ฑ๐ฒ, ๐ข๐ฌ รฉ๐œ๐ก๐ญ ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ: je man heeft gelijk, hoe vervelend ook. Dat weet jij ook wel. Maar als je heel eerlijk bent, is dit het allerlaatste waar jij op het moment mee bezig bent. Jij bent vooral bezig om je dag door te komen, de klusjes op je to-do-lijst af te krijgen met het lage energieniveau dat je nog hebt en je hoofd boven water houden. En nee, aantrekkelijk zijn, je mooi voelen of zelfs sexy zijn: het staat niet รฉรฉns meer op je lijstje! Sterker nog: het kan je zelfs gestolen worden, want wat jij veel liever zou hebben is dat die ellendige vermoeidheid en dat futloze gevoel verdwijnt. Het enige wat jij รฉcht wilt, is je energie terug!

๐™๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐ž๐ž๐Ÿ๐ฆ๐จ๐๐ฎ๐ฌ, ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐œ๐ฅ๐ขรซ๐ง๐ญ๐ž๐ง. Het zijn stuk voor stuk prachtige dames die door deze modus niet meer verder komen dan die gemakkelijke sneakers, die oude vertrouwde slobbertrui en nog nรฉt een lik crรจme op het gezicht. Niets mis mee als dit een bewuste keuze is, want we hebben allemaal onze off-dagen. Zo ook mijn cliรซnt van vorige week: zij had het gevoel elke dag een off-day te hebben!

๐‡๐ž๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง, ๐๐ข๐ž ๐ฆ๐ข๐ฃ ๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ž๐ง ย dat zij langzaam maar zeker haar energie weer terugkrijgt. Ik ben altijd heel benieuwd naar hoe mijn cliรซnt binnenstapt aan het begin van onze afspraak. Komt ze in het begin nog met afhangende schouders binnen, de keer erop stapt ze mijn praktijkruimte binnen met haar gezicht lichtjes opgemaakt en het volgende gesprek zijn de sneakers vervangen door een mooi laarsje met een hakje. Deze kleine, maar oh zo belangrijke veranderingen laten mij zien dat die schone slaapster, die onder de grijze deken van vermoeidheid verstopt, zat aan het veranderen is in die mooie en levenslustige vrouw die ze ooit was!

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ค ๐๐ž ๐ ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž ๐๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฆ๐จ๐ž๐ข๐๐ก๐ž๐ข๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐š๐Ÿ๐ฌ๐ฅ๐š๐š๐ง? Wil jij dat je man oprecht tegen je zegt: โ€œSexy, schat!โ€ en je een dikke vette knipoog geeft? Neem dan contact met mij op via 06 โ€“ 28 32 00 68 of info@puurmarina.nl. We plannen dan samen een moment om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Warme groet, Marina

Foto: van S Lย onย Unsplash

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: