Zie ginds komt de stoomboot….

Zie ginds komt de stoomboot….

De intocht van Sinterklaas! Morgen! Je oog valt erop tijdens het doorbladeren van je agenda. Het is altijd het begin van een hele gezellige knusse periode. Je ziet het zo allemaal weer voor je: de neusjes van de kinderen bijna tegen de TV aangedrukt tijdens de intocht, samen pepernoten bakken en de toenemende spanning op hun gezichtjes als het pakjesavond is! Vorig jaar waren ze zo snel toen de bel ging, dat het de hulp Pieten maar net op tijd lukte om weg te komen! Wat hebben jullie toen toch gelachen!

Mijmerend denk je terug aan een paar jaar geleden toen jullie samen ’s middag de stad ingingen om de cadeautjes voor de kinderen te kopen. Heerlijk samen op stap en daarna samen de dag afsluiten door een hapje te gaan eten. Je moet stiekem lachen als je eraan denkt dat de kinderen nooit in de gaten hebben gehad dat opa en oma op de dag van de intocht “spontaan” op bezoek kwamen. Want hoe spontaan is het als opa en oma een flink stuk rijden van ons vandaan wonen.

Hoe leuk het ophalen van deze herinneringen ook is, je ziet er als een berg tegenop. Waarom? Tja, wees eens eerlijk: “Is je vermoeidheid de afgelopen tijd minder geworden?” Nee eigenlijk niet. Het is alleen maar erger geworden. Hoe leuk het ook ooit is geweest, je weet niet hoe je het dit jaar voor elkaar moet krijgen.

Wat te doen? Even spookt het door je kop: “Misschien dit jaar dan maar geen surprise en alleen maar wat cadeautjes?”. Je schudt vastberaden je hoofd: “Nee, dat gaan we niet doen!”. Dit hebben we al zo afgesproken, als ik er nu op terug kom dan zullen ze zeggen: “Jij ook altijd!” Je hoort ze het zelfs echt al roepen: “Het is altijd hetzelfde met jou!” Dus nee, het wordt een surprise! Het is niet anders want “beloofd is beloofd.”

Dus je doet wat je altijd doet: je zet je schouders er weer onder! Je slaat de agenda dicht en denkt: “Wat ga ik eigenlijk op mijn eigen verlanglijstje zetten?” Ja, je weet het! Dat je voor eens en altijd van die ellendige vermoeidheid en dat futloze gevoel af bent! Dat je eindelijk weer zoveel energie hebt om weer een gezellige pakjesavond te vieren! Ja, dat zou het allermooiste Sinterklaascadeau zijn!

Maar waarom wachten op Sinterklaas? Als je echt klaar bent met je vermoeidheid en gebrek aan energie waarom geef jij jezelf dit niet cadeau? Wat denk je daarvan? Geloof mij: het kan! Als jij hier echt mee aan de slag wilt gaan, neem dan contact met mij op via info@puurmarina.nl of 06 – 28 32 00 68.

Een hele gezellige intocht morgen!

Liefs Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: