Ze denken op de raarste momenten aan mij

Ze denken op de raarste momenten aan mij

“Sta ik daar in de rij voor een attractie, schiet jij ineens door mijn hoofd” zei mijn cliënt tegen mij.  “Hoe blij ik ben, dat ik dit weer met mijn gezin kan doen. Ik had mij dit een jaar geleden niet voor kunnen stellen want daar was ik gewoon veel te moe voor.”

𝐈𝐤 𝐛𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐚𝐚𝐩𝐣𝐞 𝐨𝐩 𝐡𝐮𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐫

Vaak als mensen aan mij denken dan zit hier ook meteen gezonde voeding, recepten, koken en eten aan vast. Niet vreemd natuurlijk want dit is iets waar ik dagelijks mee bezig ben. Zo gaat het bij mijn cliënten ook. In het begin denken ze vaak aan mij als ze hun boodschappenbriefje aan het maken zijn, in de keuken staan te koken of iets lekkers in hun mond stoppen. Op zo’n moment ben ik het aapje op hun schouder die ze helpt kiezen wat wel of niet handig is om te eten.

𝐌𝐚𝐚𝐫 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐳𝐚𝐚𝐦 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐰𝐢𝐣𝐧 𝐢𝐤

Maar als een gezond eetpatroon meer en meer een gewoonte wordt, net zoals het poetsen van je tanden bijvoorbeeld, en de energie met sprongen terugkomt, dan verdwijn ik langzaam naar de achtergrond. Gelukkig maar want of je er nu zo blij van wordt om de hele dag met mij op je schouder rond te lopen, dat weet ik ook niet. Maar het is vooral óók de bedoeling: mij loslaten en het zelf doen!

𝐀𝐥𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐜𝐥𝐢ë𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐞𝐥 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭

Dat wil niet zeggen dat mijn cliënten dan nooit meer aan mij denken. Vanaf dat moment plop ik op de raarste momenten ineens in hun gedachten op. Als ze in de rij staan voor een attractie bij de Efteling bijvoorbeeld, ze over het strand achter de kinderen aanrennen of gewoon thuis samen gezellig een spelletje zitten te doen. Momenten waarvan ze een jaar geleden dachten deze nooit meer mee te maken, omdat de energie zo ontzettend weg was en het oplossen van hun vermoeidheid onmogelijk leek.

𝐈𝐬 𝐝𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭

Als dit de momenten zijn waar ik eventjes door hun gedachten wandel, dan word ik daar ontzettend blij van. Dit is waar mijn cliënten én ook ik het allemaal voor doen: weer barstensvol energie zitten om alle leuke dingen die het leven brengt te doen én ervan te genieten! Of dit nu samen met de kinderen gillend, zij van plezier en jij van angst, in de Baron zitten is, of hard rennend over het strand met de kinderen op de hielen is; het maakt eigenlijk geen fluit uit wat het is zolang het dat maar is waar jij zo ontzettend blij van wordt en nu meer dan ooit mist. Dus als je nu moe bent, en gisteren en vorige maand en eigenlijk al veel te lang, dan lijkt dit alles je waarschijnlijk onmogelijk. Maar het kan echt. En ik gun het jou ook zó!

𝐄𝐧 𝐣𝐢𝐣?

Wil jij weer actief en energiek worden? En ben je bereidt om mij een tijdje als aapje op je schouder te hebben? Mail mij dan op info@puurmarina.nl of bel mij op 06 – 28 32 00 68. Plannen we samen een moment in om te sparren over wat ik voor jou kan betekenen.

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: