Verander je voeding en je knalt Superwoman voorbij!

Verander je voeding en je knalt Superwoman voorbij!

“Kom op, dat kan sneller en hoger! Kom op, dames! Nog 10, 9, 8…..”. Je springt en doet van alles met je armen en benen. Maar het enige wat jij denkt is: “Wat een hel! Ik wou dat het voorbij was!” En ja, daar komen eindelijk de verlossende woorden van je Zumba-juf: “..2..1… en klaar! Top gedaan dames”. Totaal uitgeput laat jij je op de grond vallen, afvragend: “Waarom was ik dit ook alweer gaan doen?” Hoe word ik hier nou in hemelsnaam weer energiek van, ik ben kapot!”. “Kom je?” vraagt je vriendin. Je doet je ogen open en ziet je vriendin weer fris en fruitig naast je staan. “Dan gaan we samen nog wat drinken”. Terwijl jij nog bezig bent om op te staan, is zij al de deur van de fitnessruimte uit.

𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐰𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐥𝐞𝐞𝐤𝐭 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐯𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧

Hoe dan?!?! Hoe doet ze dit toch? Je lieve vriendin die je al zo lang kent! Ze heeft een drukke baan die ze, met twee vingers in haar neus, combineert met een gezin met jonge kinderen. Kinderen die er altijd spik en span uitzien. Wat trouwens ook altijd geldt voor haar huis en huishouden. Nee, bij haar zie jij geen uitpuilende wasmand of een stoflaag op het TV-kastje. In jouw ogen heeft ze alles piekpijn in orde én nog belangrijker: ze barst van de energie. Nu ook, zij heeft nog puf om samen iets in de bar van de sportschool te drinken terwijl jij het liefst meteen naar huis strompelt.

 𝐌𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐚𝐭 𝐳𝐢𝐣 𝐤𝐚𝐧, 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐨𝐨𝐤!

Ook ik heb mij, in de periode dat ik hondsmoe was en mijn energie ver te zoeken was, vaak de vraag gesteld: hoe doen mensen dít in hemelsnaam. Als ik mijzelf vergeleek met andere werkende moeders voelde ik mij altijd traag, suf en saai.

Nu niet meer.
Ik heb niet eens meer tijd om te sporten, omdat ik zo veel andere leuke dingen doe. En als ik bedenk in welke sport ik nu zin heb, ga ik ook weer sporten. Energie genoeg!

𝐖𝐚𝐧𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐣𝐞 𝐯𝐨𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐣𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧

Het grappige is dat de ommekeer kwam door iets wat in de sportschool gebeurde. Niet door het sporten zelf, want daar raakte ik destijds net zo uitgeput van als jij nu. Dat ze me nooit ’s morgens vroeg slapend op dat Zumba-matje hebben aangetroffen, komt echt door die vriendin die me meesleepte naar de bar voor een drankje 😉
Nee, het kwam door voorlichting over voeding. Want toen ik anders ging eten, werd mijn hele leven anders. Ik ben weer de “oude” Marina geworden: die actieve en energieke vrouw met de vele interesses. Diegene die altijd zin heeft in iets nieuws, die aanwezige moeder en de gezellige partner is.

𝐄𝐧 𝐨𝐨𝐤 𝐣𝐢𝐣 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐤𝐧𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧!

Wil jij ook weer net zo knallen op je matje als je vriendin? Of knal je liever als die actieve mama of partner? Neem contact met mij op via info@puurmarina.nl of 06 – 28 32 0068. Dan gaan wij samen aan de slag om jou weer barstend van de energie door het leven te laten gaan.

Warme groet, Marina

Foto: Esther van Amerom

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: