V-v-v-v-v-verliefd tot over m’n oren, ondersteboven dat ‘t nog kan.

V-v-v-v-v-verliefd tot over m’n oren, ondersteboven dat ‘t nog kan.

V-v-verliefd tot over m’n oren, niet te geloven, ‘k stotter d’r van.

Ja, ik durf het eerlijk te zeggen: ik heb de allerleukste cliënten! Ik ben echt dol op ze, want ze zijn eigenzinnig, een tikkie eigenwijs, met momenten bazig en gaan altijd hun eigen weg. Het zijn stuk voor stuk pittige persoonlijkheden. Maar ze zijn meer dan dat: ze zijn ook ontzettend lief, trouw én aaibaar.

Bijna, als twee druppels water

In veel opzichten lijken mijn cliënten op mijn….kat. Onze mooie, lieve maar oh zo eigenzinnige Sammie. Ze volgt net zoals mijn cliënten haar eigen weg en doet wat ze wil wanneer ze het wil. Echter, ze is ook de allertrouwste vriend die ik mij kan wensen. In veel opzichten lijken mijn cliënten en onze Sam dus veel op elkaar. Ze zijn bijna identiek aan elkaar op één ding na. Als Sam moe is dan gaat ze slapen, heel lang slapen, ontzettend lang slapen. Uren achter elkaar, zonder enkele moeite!

Sammie houdt er gewoon voor even mee op

Nu hoor ik je denken: “Ja, dat is lekker makkelijk zeg! Natuurlijk kan die uren slapen. Die kat van jou hoeft ook geen boterhamtrommels te vullen, was te strijken, eten te koken of een deadline te halen. Maar ik moet dat wel!” Klopt, je hebt helemaal gelijk en ik ga dit dan ook niet ontkennen. Maar wat ik bij Sam zie is dat als ze moe is, ze ermee stopt. Ze houdt er voor even mee op, weet wat ze moet doen om weer fit en energiek te worden en doet dit ook!

Als wat je probeert niet werkt

Voor mijn cliënten is dit een moeilijk gedeelte want velen weten niet waardoor hun vermoeidheid en totale gebrek aan energie komt. Voordat ze bij mij komen, hebben ze al het nodige geprobeerd om meer energie te krijgen, zoals yoga, sporten, niet sporten en natuurlijk: meer slapen – noem het maar op. Het heeft voor even gezorgd dat ze zich beter voelden maar de dip kwam gewoon weer terug. Net als bij jou.

Er is een betere oplossing

En dan ben je ten einde raad, want hóe raak je die moeheid ooit kwijt? Was je maar een kat, dan kon je 22 uur per dag slapen… Zou wel een saai leven zijn, of niet? Er is een betere oplossing, weet ik uit ervaring. Je lijkt al heel veel op mijn kat en je hoeft maar één stap te zetten om net zo relaxt te worden als Sammie. Die stap is een gesprekje met mij. Stuur je mij een mailtje? Het mailadres is info@puurmarina.nl.

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: