Stop met jezelf schuldig te verklaren aan je miskraam – en wat je wรฉl kunt doen

Stop met jezelf schuldig te verklaren aan je miskraam – en wat je wรฉl kunt doen

โ€œ๐™…๐™š ๐™จ๐™˜๐™๐™ช๐™ก๐™™๐™ž๐™œ ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™จ ๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™จ ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™จ๐™˜๐™๐™ช๐™ก๐™™๐™ž๐™œ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ.โ€ Ik stop met scrollen op mijn Instagramtijdlijn. Ik voel een brok in mijn keel. De tranen prikken achter mijn ogen. Zo, die komt even binnen zeg.

๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ง๐™–๐™–๐™ ๐™ฉ ๐™ข๐™š ๐™™๐™ž๐™š๐™ฅ, ๐™™๐™š๐™ฏ๐™š ๐™จ๐™ฅ๐™ง๐™š๐™ช๐™  ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™—๐™–๐™—๐™ฎ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ก๐™ž๐™š๐™จ๐™–๐™˜๐™–๐™™๐™š๐™ข๐™ž๐™š.๐™ฃ๐™ก. Hij raakt mij zo omdat ik dit ook vaak terug zie bij mijn cliรซnten. Zij zijn er zo van overtuigd dat ze schuldig zijn aan hun miskraam. Ik merk het direct aan al hun vragen:

Heb ik mijn miskraam veroorzaakt door dat ene wijntje?

Ben ik dan toch te fanatiek geweest met sporten?

Heb ik dan toch structureel te hard gewerkt?

Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik moet iets verkeerds hebben gedaan! Het kan niet anders.

Nee, stop! Alsjeblieft!

๐™Ž๐™ฉ๐™ค๐™ฅ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™จ๐™˜๐™๐™ช๐™ก๐™™๐™ž๐™œ ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ ๐™ก๐™–๐™ง๐™š๐™ฃ.ย 

Jij denkt, net als ik toen, dat je schuldig bent aan het vroegtijdige einde van je zwangerschap. Dat het jouw schuld is dat het mis is gegaan – maar dat is niet zo. En nog belangrijker: het brengt je helemaal niets.

Mijn schuldgevoel duurde totdat ik ontdekte wat de รฉchte oorzaak van mijn miskraam was. Dat was tijdens mijn opleiding tot voedings- en gezondheidscoach.

Die kennis helpt mij niet meer om alsnog een gezonde zwangerschap door te maken. Daarvoor is er te veel tijd overheen gegaan.
Maar ik kan jรณu er wel mee helpen!

Heb jij recent de pijn en het verdriet van een miskraam meegemaakt en wil je dolgraag dat je weer klaar bent voor een nieuwe, gezonde zwangerschap?

ย ๐™•๐™š๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™จ๐™˜๐™๐™ช๐™ก๐™™๐™œ๐™š๐™ซ๐™ค๐™š๐™ก ๐™ค๐™ฅ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ, ๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™ค๐™ข ๐™ž๐™ฃ ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š.

Ik nodig je uit voor een pilot-aanbod waarin ik al mijn kennis en ervaring heb samengebald. In het traject โ€œWeer verder na een zwangerschapsverliesโ€ bereiden we je emotioneel รฉn fysiek voor op een volgende zwangerschap. Want je lichaam heeft tekorten opgelopen door de miskraam. Waarschijnlijk hรกd je al bepaalde tekorten. Die herstellen we tijdens het traject, terwijl we ook aandacht besteden aan je emoties en de verwerking van je verlies.

Het gaat om een pilot: de eerste keer dat ik dit traject zo compleet aanbied. En daar profiteer jij van! Voor maximaal 3 vrouwen bied ik het aan voor minder dan de helft van de prijs. Je betaalt dan geen โ‚ฌ 1.197, maar slechts โ‚ฌ 497,-.
De andere helft van de waarde โ€˜betaalโ€™ je door je feedback aan mij.

Het resultaat: jij bent helemaal klaar voor een volgende zwangerschap en mijn begeleidingstraject is weer een stukje mooier dan het al is.

Wil jij รฉรฉn van die geluksvogels zijn en wil je meteen aan de slag? Stuur me een dm, dan regelen we meteen je deelname!

Lieve groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties:

Aanmelden
Het is allemaal echt mogelijk wanneer jij het coachingstraject โ€œWeer verder na een zwangerschapsverliesโ€ volgt. Dit 1 op 1 traject kun je bij mij live of online doen.
En vraag je je nu af wat die dingen met elkaar te maken hebben? Daar kom je in het traject achter, want al deze dingen zijn nodig om emotioneel รฉn fysiek een nieuwe start te maken!
Meer informatie?