Wat anderen vinden van Marina

Referenties: Gratis sessie

Floor Mans
Lees verder
Op 19 januari heb ik een heel fijn voedingsadvies gesprek gehad bij Marina van Puur Marina. Het gesprek vond plaats in het mooie klooster bij stichting centrum het Ven. We hebben tijdens het gesprek goed gekeken naar de aantal maaltijden die ik op een dag neem en naar de voedingsstoffen. Tijdens ons gesprek werd al snel duidelijk dat ik veel te veel eetmomenten per dag heb waardoor mijn suikerspiegel keer op keer moet werken. Ook ontbrak het erg aan de juiste voedingsstoffen. Advies van Marina: 3 maal daags een goede maaltijd met de juiste voedingsstoffen en deze aanvullen met multivitamines en vitamine D. Ik vind het een erg fijn gesprek en moet nu zelf aan de slag. Super bedankt Marina.
Cindy den Buurman
Lees verder
Hoe en met welke klachten kwam je binnen? Via LinkedIn kwam ik in contact met Marina. Mijn klachten waren slechte conditie, onrustig slapen en teveel aangekomen. Hoe heb je het traject en mij ervaren? Ik vond het traject heel fijn en goed toegespitst op mijn persoonlijke situatie. Marina heeft mij hele goede handvatten gegeven die ik meteen in de praktijk kon brengen.  Ze is als coach heel toegankelijk, stelt goede vragen en kan je ook een spiegel voor houden. Wat heeft het traject je gebracht? Beter inzicht in leef- en eetpatroon en ook een bevestiging dat door eenvoudige aanpassingen ik snel weer op mijn gewenst gewicht kom en weer conditioneel fit wordt. Wat neem je mee vanuit dit traject? Eet- en drinkpatroon veranderen, goede workouts doen via HIIT,  gezondheid bevorderen die je zelf kunt beïnvloeden.
Previous
Next

Referenties: Lunch and Learn

Leo & Anita Goumans
Lees verder
Onlangs heb ik samen met mijn man bij ‘Puur Marina’ een workshop ‘Lunch & Learn’ gevolgd. Behalve dat we er ook nog heerlijk geluncht hebben met allemaal gerechten door Marina zelf gemaakt,  hebben we ook geleerd welke voedingsstoffen er in die gerechten zitten en wat ons lichaam hiermee kan doen. M.a.w. wat levert goede voeding op en gééft ons energie. Het onderwerp ‘water drinken met mineralen’ is nog iets wat we willen gaan uit proberen (water wordt dan aangevuld met Keltisch zeezout of Himalaya zout). Wat ik zelf erg waardeerde is, dat Marina ook rekening houdt met voedingsallergieën en -intoleranties. Het fijne is, dat Marina werkt met gewone gangbare producten waar de meeste wel aan kunnen komen en/of in huis hebben. Na afloop kregen we ook nog de informatie mee van de gerechten die we gegeten hebben, informatie over ‘Wat is gezonde voeding’ en een cadeautje voor een gratis sessie. We hebben het als zeer prettig ervaren en de manier waarop Marina het doet, in duidelijke taal, op een natuurlijke manier, is echt top!! Een workshop ‘Lunch & Learn’ is een echte aanrader, waar je beslist geen spijt van zult krijgen. Ga vooral zo door Marina 😊
Tanja Vos
Lees verder
Ik ben al een tijdje bezig met gezonder leven. Als moeder vind ik het belangrijk om zelf fit en energiek te zijn, maar ik wil ook gezonde eetpatronen doorgeven aan mijn kinderen. Door de drukte van alledag schoot het gezond eten er steeds vaker bij in hier thuis en dat wilde ik veranderen. Maar met zoveel verschillende meningen op dit gebied, vond ik het best lastig om te bepalen wat nu precies gezond is. Ik bleef maar dingen lezen en uitzoeken. Daardoor stelde ik het veranderen van ons eetpatroon ook steeds uit. Tijdens de Lunch & Learn heeft Marina de hele basis van gezonde voeding toegelicht. Heel fijn, want hierdoor heb ik nu hele duidelijke uitgangspunten voor de maaltijden gekregen die ik direct toe kan passen! De door Marina verzorgde lunch was héérlijk en ik heb gezellig kunnen kletsen met de andere aanwezige dames. Een hele geslaagde Lunch & Learn dus, die ik van harte kan aanbevelen!
Joyce Cox
Lees verder
Uiteraard is het gezellig met een stel meiden wat leuks te gaan doen, maar deze lunch & learn combineert dit mooi samen met gezonde en lekkere voeding. Onder het genot van een soepje, salade, spread en ....vertelt Marina ons heel veel over de historie van voedsel tot nu. Vele vragen komen aan bod waardoor we ook veel van elkaar te weten komen maar ook verrassende voedselweetjes. Enkele vragen van ons worden nog door Marina uitvoerig nagekeken en nagestuurd. Toch maar eens wat vaker nadenken wat ik de volgende keer op tafel zet
Graziella Bomboi
Lees verder
Lunch & Learn..laagdrempelig, kundig en smaakvol! Gezonde voeding is meer dan het eetpatroon veranderen. Je moet begrijpen waarom bepaalde voedingstoffen niet of wel goed voor je zijn en welke factoren er nog meer meespelen . Ieder mens is anders en heeft een andere benadering nodig; maatwerk!  In de lunch & Learn krijg je alvast een voorproefje van alle ingrediënten die nodig zijn om jouw levensstijl aan te passen. Onder het genot van een zelfgemaakte gezonde lunch ; eigenhandig bereid door Marina ,krijg je alle ins en outs en een aantal waardevolle tips mee naar huis.  Bewustwording op een laagdrempelige, kundige en smaakvolle manier. Een echte #aanrader Dank je Marina, voor deze leerzame lunch! 
Petra Jacobs
Lees verder
Vandaag deelgenomen aan de lunch & Learn bij Puur Marina.  We werden door Marina verwelkomd In een sfeervolle ruimte met een mooi gedekte; uitnodigende tafel. Ze had een lekker soepje, seizoensalade, een spread en rozemarijn crackers voor ons gemaakt. Ik heb haar informatie tijdens de lunch als leerzaam ervaren; ze verteld op een duidelijke manier en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Door haar informatie ben ik me bewuster geworden hoe belangrijk gezonde voeding is en wat dit met je gezondheid kan doen. Ik neem het geleerde mee voor mezelf en kijk nu anders naar bepaalde voedingsproducten en weet wat goed voor me is.  Wanneer je meer over gezonde voeding wil weten is dit een aanrader om aan deel te nemen! De lunch was heerlijk! Bedankt Marina, ik vond het fijn om erbij te zijn!
Esther ter Mors
Lees verder
Op 17 november jl. nam ik, met enorme nieuwsgierigheid, digitaal deel aan de "Lunch & Learn" van Puur Marina. En Puur dat is het! Zowel de lunch van Marina als Marina zelf. Een heerlijke, eerlijke lunch werd bezorgd. Wat een rijke maaltijd met gezonde ingrediënten, alles op heerlijke wijzen bereid. Verrassend! En wat heeft Marina veel te vertellen; professioneel en enthousiast werden we via Zoom bestookt met veel nieuws, leuke weetjes en feitjes. Ondanks dat het digitaal was, was het een leuke en leerzame middag en hebben we, samen maar toch veilig apart, erg genoten van al dat lekkers. Kortom, aanrader!
Joyce van Buuren-Kleijnen
Lees verder
De lunch en Learnsessie van Marina heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven en zet je aan het denken. Het inspireert en vooral haar laagdrempeligheid en het persoonlijke warme contact maakt het bijzonder. Ze maakt er echt iets persoonlijks en extra’s van; een aanrader om te volgen als je geïnteresseerd bent in voeding/bewegen/gezonde leefstijl.
Ilva Volleberg, koksopleiding
Lees verder
Ik heb genoten van een lekkere gezonde lunch. Ik vond het leuk dat ik thuis de lunch kon afmaken. Je geeft goede alternatieven voor bestaande producten. Voor mij was het echt inspirerend. Ik ga op school en thuis hiermee aan de slag.
Imke Hendrikx
Lees verder
Een leuke manier Marina om jou nog beter te leren kennen via deze Lunch & Learn. De lunch was gezond en zeer smaakvol. Het was voor mij niet allemaal nieuwe informatie desalniettemin heb ik waardevolle adviezen en tips van je gekregen. Met de alternatieven kan ik thuis aan de slag zodat ik ook, rekeninghoudende met de voedselallergieën binnen het gezin, lekkere gerechten kan maken. Top!
Leen Hermkens
Lees verder
Zó lekker, Zó leerrijk, Zó steunend, Zó genereus én heel toegankelijk!
Previous
Next