Hoi, ik ben Marina!

De oplossing van mijn vermoeidheid vond ik in mijn voeding.

Terug naar mei 2015: een periode waarin ik constant moe was en mij uitgeblust voelde. Het begon al bij het opstaan. Ik werd met veel moeite wakker en vaak had ik het gevoel een wattendeken in mijn hoofd te hebben. Ik moest al mijn energie bij elkaar zoeken om op te staan, en dat terwijl ik bijna elke avond na het voorlezen van mijn zoontje al in slaap viel.

Ik werkte toen fulltime en had een pittige baan. Zeker zo aan het einde van de middag was de rek er echt uit. Mijn reddingsboei om de laatste uurtjes werk vol te houden: een cappuccino met iets zoets, liefst een grote chocolademuffin.

Eenmaal thuis liep ik op mijn tandvlees. Mijn energie was gewoon compleet OP! Leuk was anders, voor iedereen. Ik voelde mij zo’n slechte moeder! Schuldig naar mijn zoontje, teleurgesteld in mezelf. Want op mijn vrije vrijdag was ik zo moe en uitgeblust dat het beeldscherm regelmatig aan stond onder het mom van “gezellig samen film kijken”. Vaak viel ik van moeheid in slaap. Gezellig joh!

Wat ik ook deed, op tijd naar bed, minder afspreken met vriendinnen, niets hielp! Ik sleepte mijzelf echt door de dagen heen. Het was gewoon vooral door, door, door!!

Ik maakte mijn leven nog drukker door te gaan boksen! Het boksen was een verademing maar de echte eyeopener waren de gesprekken over gezonde voeding en gezond eten. Ik dacht namelijk dat ik door aardappelen, vlees en groente te eten én niet te snoepen gezond at. Niet dus!

Het waren mijn eerste stappen naar het veranderen van mijn voeding. En ja, het was wennen maar mijn klachten begonnen te verdwijnen! Eindelijk begon ik mij weer fit en energiek te voelen. Juist dit gevoel gaf mij een boost om door te gaan en vol te houden.

En met resultaat! Het uitgebluste en vermoeide gevoel verdween definitief! Maar het belangrijkste: het is ook nooit meer teruggekomen! Ik heb weer energie om vol voor mijn werk te gaan, te sporten, ’s avond een rondje wandelen, spelletjes te spellen en samen te kletsen tot aan bedtijd. Soms gun ik me zelfs een avondje op de bank met een boek! Yes, Ik ben er weer!

Mijn visie op je weer fit, energiek en gezond voelen: voeding

Voeding is cruciaal. Goede en gezond eten draagt bij aan een fit, energiek lichaam en geest! Het gevoel van futloosheid, lusteloosheid en een gebrek aan energie zijn met de juiste voeding echt op te lossen. Het allermooiste is dat jezelf de klachten hiermee kunt oplossen. En ook al lijkt gezonde voeding en gezond eten lastig, het is echt geen hogere wiskunde. Het is belangrijk om te weten wat gezonde voeding is en er echt mee aan de slag te gaan. Het is vooral doen dus hup de keuken in en aan de slag.

Wat je over mij moet weten:

Ik ben een nieuwsgierig aagje, bezige bij en altijd benieuwd hoe mensen in elkaar zitten. Ik ben een goede speurneus en altijd op zoek ben naar de vraag achter de vraag. Door mijn rustige uitstraling ben ik voor vele echt een rustpunt en anker bij hectiek. Degene waar je op adem kunt komen en je echte verhaal kunt vertellen.

Door mijn rustige coachingsstijl in combinatie met mijn grote liefde én enthousiasme voor gezond en lekker eten krijg ik je in beweging om je doel te behalen. Want voor alles waar je tegen aanloopt, is een oplossing. Ik ben namelijk niet voor één gat te vangen!

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat: