Ook jij gaat volgend jaar weer zwierend naar de zomerfeestjes!

Ook jij gaat volgend jaar weer zwierend naar de zomerfeestjes!

Jawel, afgelopen week: het Zomerparkfeest! Vijf volle dagen feest, muziek, gezelligheid en eten in het park bij ons in de stad. En natuurlijk zijn ook wij, mijn man, kind en ondergetekende, daar naar toe gegaan. Vroeger zag ik daar als een berg zo hoog als de Mount Everest tegenop. Tegenwoordig kost dit helemaal geen energie meer. Ik vind het zelfs superleuk om te gaan en kan ik er echt naar uitkijken.

𝐉𝐞 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦𝐭 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐞𝐫𝐣𝐮𝐫𝐤𝐞𝐧

Terwijl ik daar afgelopen weekend stond, onder de verkoelende schaduw van de bomen, viel mij iets op: alle vrouwen waren heerlijk zomers, kleurig en zwierig gekleed. Knallende kleuren, prachtige bloemen en spetterende patronen, het was echt een feest om naar te kijken. Jurken waarvan ik zeker weet dat jij hier de afgelopen weken over hebt gedroomd. Maar jij komt alleen nog maar tot dromen. Want terwijl wij met zijn allen genoten van alle zomerfeestjes zat jij moe thuis.

 𝐇𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐚𝐥𝐬 𝐳𝐨 𝐯𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐠

Jij hebt alle zeilen bij moeten zetten om ook maar iets van een vakantie te vieren met de kinderen. Ik weet één ding zeker: jij hebt helemaal geen zin gehad in dat kleurrijke zomerjurkje met die prachtige stralende bloemen of om jezelf op te tutten. Je komt nog niet eens tot een beetje mascara; zelfs dat voelt al als teveel. Je hebt jezelf niet eens de moeite genomen om een mooi jurkje te kopen. Bij het idee dat je moet gaan winkelen, breekt bij jou het koude zweet al uit.

 𝐃𝐢𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐨𝐦𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐦𝐨𝐞𝐢𝐝𝐡𝐞𝐢𝐝: 𝐡𝐢𝐣 𝐡𝐨𝐮𝐝𝐭 𝐣𝐞 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐠𝐞𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧

Nee, zo’n zomers festival hoeft voor jou echt niet. Jij bent al blij als je het op kunt brengen om met de kinderen, die maar blijven roepen: “Mam, gaan we nou, alsjeblieft!”, een uurtje te gaan kijken. Het is niet dat je geen zin hebt of zo. Je wilt juist héél graag met je kinderen gaan. Het komt door die verdomde vermoeidheid waar je maar niet vanaf komt.

 𝐈𝐤 𝐡𝐞𝐥𝐩 𝐣𝐞 𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐭𝐞 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐰𝐢𝐣𝐧𝐞𝐧

Hoe zou het voor je zijn als je er volgend jaar wel weer zou zijn? Hoe zou het voor je zijn als je daar weer stralend in de allermooist denkbare jurk staat? Bruisend van energie. Hoe ver weg dit ook op het moment lijkt, het kan echt! Hoe ik dit zo zeker weet? Ik ben namelijk het levende bewijs! Nou ja, van die energie dan want die jurk is niet helemaal mijn ding. Maar weer energiek en actief worden, daar weet ik alles van. Daar kan ik je als geen ander bij helpen.

𝐙𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐢𝐣 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐳𝐰𝐢𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐞𝐫𝐣𝐮𝐫𝐤

Dus wil jij volgend jaar ook weer zwierend in een prachtige jurk naar de zomerfeestjes? Bel mij dan even op 06 – 28 32 00 68 om een afspraak in te plannen. Ik ga ondertussen op zoek naar dat adresje waar jij straks de mooiste jurken kunt scoren.

Warme groet, Marina

PS: We hebben zo veel plezier gehad dat ik vergeten ben om foto’s te maken 😊.

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: