“Nou ja zeg, wil ik weer fit en energiek worden en dan mag ik niets meer eten!”

“Nou ja zeg, wil ik weer fit en energiek worden en dan mag ik niets meer eten!”

“Ik mag helemaal niets meer!”

“Ik weet niet meer wat ik nog wel mag eten.”

“Ik vind het begin mentaal heel zwaar!”

Elk begin is moeilijk, toch?

Dit is wat mijn cliënten mij antwoordden toen ik ze pasgeleden de vraag stelde wat zij het moeilijkste vonden in mijn traject om hun moeheid eindelijk aan te pakken. Zeker in de beginfase overheerste het gevoel dat je niets meer mag eten of dat je gewoon niet meer weet wat je dan nog wel in je mond mag stoppen. Voor mij was dit een heel belangrijk signaal. Een signaal waar ik dan ook direct mee aan de slag ben gegaan.

Gemakkelijker de eerste periode door

Daarom ga ik het anders doen en wel op zo’n manier dat je met mijn hulp gemakkelijker door die eerste periode komt. Hoe? Als je nu in het traject “Word weer je energieke zelf” stapt, hoef je je na het eerste gesprek geen moment verloren te voelen. Tussen afspraken in hebben we vaste belmomenten waarin je al je vragen kan stellen – en je frustratie bij me kwijt kunt 😉. Zo hoef je hiermee niet te wachten tot een volgend gesprek!

Samen gaan we aan de slag

Ook neem ik je in het begin mee boodschappen doen. In veel gevallen moet je anders gaan eten. Het veranderen van je eetpatroon vraagt vaak om andere producten, waar je niet bekend mee bent. Als we samen door de winkel lopen, zul je zien dat er nog heel veel lekkers is wat je gewoon in je mandje mag stoppen! Want als iemand lekker eten belangrijk vindt dan ben ik het wel 😊.

Want het is jouw resultaat dat telt

Nu het begin van het programma makkelijker is, komen mijn deelnemers ook makkelijker bij de resultaten waarvoor ze ingestapt zijn. Ze finishen namelijk als energieke vrouwen die weer lol hebben in hun leven en niet meer de hele dag moe zijn. Dat vind ik zó de moeite waard!

Lijkt jou dat ook geweldig, eindelijk niet meer moe? Neem dan contact met mij op via 06 – 28 32 00 68 of info@puurmarina.nl. Dan zoeken we samen uit hoe ook jij je vermoeidheid met mijn ondersteuning definitief achter je kunt laten. Ik maak het je zo gemakkelijk mogelijk zodat jij je doel bereikt!

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: