Mijn geheime recept om jou weer een energiek en vrolijk leven te geven

Mijn geheime recept om jou weer een energiek en vrolijk leven te geven

“Maar wat lekker, zeg! Wat heb je er allemaal ingedaan? Ja dag, dat vertel ik je lekker niet want dat is het geheim van de chef!”: zegt je vriendin met een vette knipoog. Zit je eindelijk na een hele lange tijd weer eens gezellig bij je vriendin te eten en is het enige wat jij denkt: “Man, wat ontzettend lekker! Dat wil ik thuis ook maken” wil ze het recept niet delen want het is haar geheime recept!

Het zal je niet verbazen dat ook ik deze vraag regelmatig krijg want ik kan een heel lekker maaltje koken 😊. Het is echter niet het enige recept wat aan mij gevraagd wordt. Ik krijg namelijk ook vaak de vraag wat mijn recept is om een hondsvermoeide vrouw weer een actieve en energieke vrouw te maken! En omdat ik trots op dit recept ben, deel ik vandaag met jou mijn geheime recept. Komt ie!

𝐃𝐞 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢ë𝐧𝐭𝐞𝐧:

  • Een groot stuk luisterend oor
  • Een flinke portie kennis
  • Een grote eetlepel maatwerk
  • Een flinke scheut geduld
  • Een goeie snuf liefdevolle aanmoediging
  • Een theelepel ferme hand
  • Een theelepel strenge juf
  • Een grote handvol vol vertrouwen loslaten.

 

𝐃𝐞 𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠𝐬𝐰𝐢𝐣𝐳𝐞:

Als je start met een traject bij mij dan beginnen we met een groot stuk luisterend oor. Ik voeg dat ruimschoots toe dus ben hier niet te karig mee. Als ik je verhaal weet, voeg ik hieraan een flinke portie kennis en een grote eetlepel maatwerk toe. Ik laat dit eventjes zo staan om te kijken of dit alles ook daadwerkelijk bij jou past.

Na een tijdje dit te hebben laten sudderen, is het moment gekomen om een flinke scheut geduld en een goeie snuf liefdevolle aanmoediging toe te voegen. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader. Dit is de periode dat je elke dag keuzes maakt over wat je eet, hoe je beweegt en de eerste resultaten begint te zien. Het gerecht dat je aan het maken bent begint al lekker te ruiken en je vermoeidheid begint langzaam aan te verdampen.

Als het gerecht al een tijdje heeft staan pruttelen, dient een theelepel ferme hand en een theelepel strenge juf toegevoegd te worden. Let op dat je de boel niet laat aanbranden! Ik zal je vrij laten in je doen en laten maar je ook scherp houden want ik wil niet dat je er een potje van gaat maken. Ik zorg ervoor dat jij je einddoel om weer die actieve en energieke vrouw te worden, voor ogen houdt.

Als het gerecht bijna klaar is, voeg ik als laatste een grote hoeveelheid vol vertrouwen loslaten toe. Omdat ik weet dat je aan het einde van ons traject weer die actieve en energieke vrouw bent geworden! Ook heb je van mij alle ingrediënten gekregen om zelf verder aan de slag te kunnen.

Ik wens je een heel smakelijk eten!

Wil jij dit geheime recept uitproberen? Neem dan contact met mij op via 06 – 28 32 00 68. Zorg ik ervoor dat alle ingrediënten voor je klaar staan.

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: