Mag je dat wel van Marina ๐Ÿ˜‰?

Mag je dat wel van Marina ๐Ÿ˜‰?

๐ˆ๐ค ๐›๐ž๐ง ๐๐š๐š๐ซ รฉ๐œ๐ก๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ ๐ข๐ง ๐๐š๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ

Of het nu de borrelplank is of een pan met soep, iedere keer roepen mijn man en kinderen in koor: โ€œMag dat wel van Marina?โ€. Woorden die een cliรซnt ooit tegen mij zei tijdens haar coachingstraject. Ik weet dat veel van mijn klanten zo denken, zeker in het begin van een traject. Ze denken dat ik heel streng ben en alles wat ongezond is afkeur. Alsof ik, als een strenge schooljuf, van achter ze opduik om ze met een wortel op de vingers tikken. Vaak denken ze ook dat ik รฉcht altijd gezond eet. Maar dat is natuurlijk niet zo. Gelukkig niet, want ik geloof dat ik daar niet heel blij van wordt. Maar eerlijk gezegd: het hoeft ook niet!

๐Œ๐š๐š๐ซ ๐ข๐ค ๐ค๐ข๐ž๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž

Ook ik heb mijn momenten dat ik met veel plezier een stuk chocolade in mijn mond stop. Heerlijk. Ik ben daar niet anders in dan jij. Het verschil is dat ik natuurlijk weet waar ik actief en energiek van word รฉn van blijf. Mijn momenten van lekkers kies ik dan ook heel bewust. Bijvoorbeeld op de zondagavond als ik met mijn mannen naar een aflevering van Heel Holland Bakt kijk: een stukje taart, een koekje daar is op zoโ€™n moment altijd plek voor. Dus niet aan de lopende band een stukje chocolade, dat koekje of die Mars in de middag. Waarom? Ik wil niet weer als een dood vogeltje in mijn stoel wil hangen. Echt niet! Voor geen goud wil ik daar weer naar terug, dat is voor mij zo klaar als een klontje boter ๐Ÿ˜‰.

๐„๐ง ๐ข๐ค ๐ ๐š ๐ฃ๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฉ ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ค๐ž๐ฎ๐ณ๐ž๐ฌ

Dit is dus ook wat ik mijn cliรซnten altijd vertel tijdens onze gesprekken: โ€œWil je iets lekkers?โ€ dat kan maar denk na over wat je aan lekkers in je mond stop en wanneer je dit doet. Maak een keuze want geen keuze is ook een keuze! Altijd. Ikย  ga je niet vertellen wat je wel of niet in je mond moรฉt stoppen. Dat is niet mijn ding. Wat ik wel ga doen? Ik ga je hartstikke scherp houden op de keuzes die je maakt en waarom ze je maakt. Ik leg je uit waarom je doet wat je altijd al deed, of in jouw geval eet, je ook krijgt wat je altijd al kreeg: namelijk nul energie!

๐‰๐ข๐ฃ ๐ฆ๐š๐  ๐ก๐ž๐ญ ๐ณ๐ž๐ ๐ ๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ž ๐ข๐ค ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ ๐š ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง

Daarom sta ik soms als een dolenthousiaste cheerleader hard voor je te juichen. Maar ik ben ook de beroerdste niet om je als een strenge schooljuf met die wortel op de vingers te tikken als je er een potje van maakt! Waarom? Om jou te helpen voorkomen dat jij je de volgende dag weer doodmoe uit je bed moet trekken. Dat is niet wat je wilt en daar heb je mijn hulp ook niet voor gevraagd!

๐–๐š๐ญ ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ญ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ค๐ž๐ฎ๐ณ๐ž?

Ben jij benieuwd wat je nog wel mag eten om weer energiek en vrolijk door je leven te gaan? Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis energie call viaย Puur Marina – Energie call of bel mij op 06 โ€“ 28 32 00 68. We plannen dan een moment in om samen hierover te sparren.

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: