Jij kan niet wachten tot Sinterklaas er weer is!

Jij kan niet wachten tot Sinterklaas er weer is!

๐Œ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐›๐จ๐ง๐ณ๐ž๐ง๐ ๐ก๐š๐ซ๐ญ ๐ค๐ฅ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ž๐ž๐ฅ ๐ก๐š๐ซ๐ ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐๐ž๐ฎ๐ซ. Je hoort ze al aan komen! Op dat moment zet jij het op een lopen! Terwijl je de hoek om rent, hoor je ze nog roepen: โ€œdank je wel, Sinterklaas!โ€ Jij was snel maar jeetje de kinderen ook! Ze stonden met een noodgang bij de deur. Even wacht je in de garage en neem je de tijd om op adem te komen. Zo, en nu naar binnen.

โ€œ๐Œ๐š๐ฆ๐š, ๐ฆ๐š๐ฆ๐š ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐š๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ง๐ฎ? ๐’๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐ฅ๐š๐š๐ฌ ๐ข๐ฌ ๐ง๐ž๐ญ ๐ ๐ž๐ฐ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ!!โ€Kijk eens wat we hebben gekregenโ€. Vol trots laten de kinderen de goed gevulde zak zien en de berg van pepernoten! Ze hebben hun handen รฉn hun mond vol. Je vraagt aan de jongste: โ€œgaat het schat?โ€ Hij schudt heel hard ja omdat hij zijn mond helemaal vol heeft. Je geeft hem liefdevol een kus op zijn hoofd.

โ€œ๐Š๐จ๐ฆ, ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ž๐ง๐ฌ ๐ณ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ž๐ž๐ง๐ฌ ๐ค๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ณ๐š๐ค ๐ณ๐ข๐ญ?โ€ Een heel hard โ€œjaโ€ klinkt er in koor. โ€œOkรฉ, wie wil als eerste? Ikke, ikke!!โ€ Je moet er heel hard om lachen, want dit doe je dan even niet zo handig. Je man brengt snel een dobbelsteen en roept: โ€œwie als eerste een 6 gooit mag beginnen.โ€ De kinderen beginnen driftig te dobbelen en terwijl zij bezig zijn, komt je man naast je staan. Liefdevol slaat hij een arm om je heen en vraag: โ€œen, ging het goed?โ€ Je kijkt hem aan en straalt: โ€œja, het ging heel goed!โ€ Jullie moment samen is van korte duur. Het wordt verbroken doordat er hard wordt geroepen: โ€œzes, ik heb een zes gegooid! Ik mag als eerste!โ€

๐’๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐ฅ๐š๐š๐ฌ ๐ข๐ฌ ๐š๐ฅ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐š๐š๐ซ ๐๐š๐ ๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐ซ๐ฎ๐  ๐ง๐š๐š๐ซ ๐’๐ฉ๐š๐ง๐ฃ๐ž als jij op zolder staat met de lege Sinterklaaszak in je handen en met een hele grote glimlach op je gezicht, terugdenkend aan pakjesavond. Man, wat was het leuk! Als iemand je een paar maanden geleden had gezegd dat je weer zo zou weg rennen voor de kinderen, dan had je die persoon voor gek verklaard. Wie had dit ooit voor mogelijk gehouden.

๐Œ๐š๐ง, ๐ฐ๐š๐ญ ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐๐ž๐ง het besluit hebt genomen om definitief afscheid te nemen van je vermoeidheid en gebrek aan energie. Ja, het heeft wat van je gevraagd maar het is elke stap meer dan waard geweest! Plots staat je man achter je en vraagt: โ€œSchat, doen we dit volgend jaar zo ook weer? Dit was zo ontzettend leuk. De kinderen hebben genoten en ik ook!โ€. Je kijkt hem met een stralend gezicht aan terwijl je vastbesloten zegt: โ€œJa, dit gaan we volgend jaar weer doen! Maar nu eerst: een koffie met pepernoten!โ€.

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ค๐š๐ง ๐จ๐จ๐ค ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐š๐ฅ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง. Deze winter nog. Als je nu moe bent, en gisteren en vorige maand en eigenlijk al veel te lang, dan zit je dit nu misschien met een brok in je keel te lezen. Omdat het zo onmogelijk lijkt om ooit weer zo Sinterklaas te vieren met je gezin. Maar het kan echt. Daarvan kunnen mijn klanten getuigen en ik gun het jou zรณ!

Zullen we een keertje bellen? Ik vertel je dan wat ik nog deze winter voor jou kan betekenen. Je kunt mij bellen op 06 โ€“ 28 32 00 68. Ik spreek je graag.

Warme groet, Marina

Afbeelding van Ylanite Koppens via Pixabay

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: