Ik zie, ik zie wat jij niet meer in jezelf ziet.

Ik zie, ik zie wat jij niet meer in jezelf ziet.

๐ˆ๐ค ๐ก๐ž๐› ๐๐ž ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ฌ๐ญ๐ž ๐œ๐ฅ๐ขรซ๐ง๐ญ๐ž๐ง

Ja, ik durf het eerlijk te zeggen: ik heb de allerleukste cliรซnten! Ik ben echt dol op ze: eerlijk waar. Er is alleen รฉรฉn ding wat ik jammer aan ze vind. Dat is namelijk dat als ik naar ze kijk ik een heel ander persoon zie dan hoe zij zichzelf zien wanneer ze in de spiegel kijken.

๐„๐ซ ๐ข๐ฌ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง รฉรฉ๐ง ๐๐ข๐ง๐  ๐ฐ๐š๐ญ ๐ข๐ค ๐ฃ๐š๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ ๐š๐š๐ง ๐ณ๐ž ๐ฏ๐ข๐ง๐

Als mijn cliรซnt naar zichzelf in de spiegel kijkt dan ziet zij een vrouw die altijd en voor alles de hulp van anderen nodig heeft. Omdat het haar niet meer lukt om ook maar iets uit haar handen te krijgen. Ze ziet een vrouw die een bijrol speelt want haar partner is de spil van hun gezin. Op haar valt immers niet te bouwen. Ze ziet een moeder die niets samen doet met en er niet is voor haar kinderen. De kinderen lopen met alle vragen naar hun vader: haar zien ze niet meer staan. Ook vind zij zichzelf een vriendin die er nooit is wanneer haar vriendinnen haar nodig hebben. Haar beeld als medewerker is ook niet heel positief. Ze doet wat er van haar gevraagd wordt maar ook niet meer dan dat. Dit terwijl ze altijd heeft gedroomd van die mooie carriรจre.

๐™๐ข๐ฃ ๐ณ๐ข๐ž๐ญ ๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐š๐ฅ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ก๐จ๐ง๐๐ฌ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฆ๐จ๐ž๐ข๐๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ

Wil je weten wat ik zie als ik naar mijn cliรซnt kijk? Ik zie die sterke vrouw die heel goed weet wat ze wil en helemaal niet bang is om hiervoor te gaan. Ik zie een vrouw die samen met haar man het fundament vormt waarop haar gezin draait. Zij speelt net zoโ€™n belangrijke rol als hij. Ik zie daarnaast een ontzettend liefdevolle moeder die samen met haar kinderen stoeit, speelt en op avontuur gaat. Haar kinderen krijgen alle liefde en aandacht van de wereld. Zonder dat ze het zich realiseert is ze een hele lieve vriendin met een flinke dosis humor en een luisterend oor voor haar vriendinnen. Ook is ze een hardwerkende ambitieuze vrouw: iemand waar een werkgever echt op kan bouwen!

๐ˆ๐ค ๐ณ๐ข๐ž ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐œ๐ฅ๐ขรซ๐ง๐ญ ๐ณ๐จ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ณ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ข๐ญ ๐ฐ๐š๐ฌ รฉ๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ค๐š๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง

Een groter verschil tussen het zelfbeeld van mijn cliรซnt en hoe ik haar zie, is haast niet denkbaar. Toch geloof รฉn weet ik dat mijn cliรซnt die vrouw die ik in haar zie weer kan worden, zonder twijfel. De enige ontbrekende schakel hierbij is mijn coachingstraject โ€œWord weer je energieke zelfโ€. Tijdens dit coachingstraject van 8 consulten help ik mijn cliรซnt om haar eigen diepste verlangen te realiseren: weer die actieve en energieke vrouw zijn die vol in het leven staat!

๐–๐ž๐ฅ๐ค ๐›๐ž๐ž๐ฅ๐ ๐ค๐ข๐ž๐ฌ ๐ฃ๐ข๐ฃ?

Wil jij eindelijk weer die actieve en energiek vrouw in de spiegel zien? Neem dan contact met mij op via info@puurmarina.nl of 06 โ€“ 28 32 00 68. Dan ga ik je helpen om van jouw beeld weer naar het mijne te gaan. Ik weet namelijk heel zeker dat ook jou dit gaat lukken!

Warme groet, Marina

Foto: Esther van Amerom-Bongarts

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: