Ik vind het allemaal niet zo heel bijzonder wat ik doe

Ik vind het allemaal niet zo heel bijzonder wat ik doe

“Jeetje, jij doet altijd zo ontzettend veel! Ik vind dat niet normaal.” Een beetje schaapachtig kijk mijn lieve vriendin aan. “Oh echt, vind je?” Ja, dat vindt ze echt.
Terwijl zij ondertussen verder gaat, echoot haar opmerking nog na in mijn hoofd. Ik vind alles wat ik in mijn leven voor elkaar krijg inmiddels echt heel normaal. Maar dat is heel anders geweest.

𝐈𝐤 𝐥𝐢𝐞𝐩 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐨𝐩 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐯𝐥𝐞𝐞𝐬

Een paar jaar geleden sleepte ik mij echt door de dagen heen. Ik was dan al heel blij dat ik mijn werk gedaan kreeg, met hulp van de nodige cappuccino’s en muffins. Eenmaal thuis, na een werkdag, was de energie op maar nog wel nodig want er moest gekookt, een huishouden gedraaid worden en er was natuurlijk altijd nog dat lieve kleine mannetje. Het was vaak op mijn tandvlees lopen en hopen dat het snel weer weekend werd. Want dan was er tenminste wat tijd om bij te slapen en de batterij op te laden. Zoiets als bij jou thuis nu, waarschijnlijk.

𝐓𝐨𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐞𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐞

En nu ben ik een trotse moeder van een beginnende puber van 12 jaar. Ik speel een actieve rol in zijn leven. De afgelopen jaren heb ik de nodige opleidingen gevolgd en momenteel doe ik een HBO-opleiding naast mijn eigen praktijk die ik al bijna 4 jaar met succes draai én mijn werk in een natuurwinkel. Voor mij nu allemaal normaal, zo normaal dat ik verrast ben als mijn vriendin zegt dat ik zo veel doe…

Maar nu ik er even bij stilsta, ben ik er reuze trots op. Ik heb het voor elkaar gekregen.
Terwijl ik een paar jaar geleden nog zo moe was dat ik zelfs één van al deze taken al veel vond.

𝐈𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐝 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐞 𝐛𝐞𝐳𝐢𝐠𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐢𝐞 𝐢𝐤 𝐨𝐨𝐢𝐭 𝐰𝐚𝐬

De ommekeer kwam voor mij op een moment waarop ik het totaal niet verwachtte maar ook niet meer goed wist wat te doen. Voor mijn gevoel had ik alle opties geprobeerd zoals yoga, veel slapen, sporten noem het maar op. Nooit gedacht dat wat ik in mijn mond stopte de oorzaak zou zijn van mijn oververmoeidheid en totale gebrek aan energie. Ik was voor meer dan 100% in de veronderstelling dat mijn eetpatroon gezond was. Als mijn toenmalige boksleraar mij daar toen niet op  gewezen had dan was mijn eetpatroon, net als bij mijn cliënten nu, nog steeds zo geweest. De spiegel die hij mij toen heeft voorgehouden heeft mijn energieniveau én mijn leven definitief veranderd.

𝐄𝐧 𝐢𝐤 𝐡𝐨𝐮 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐢𝐤 𝐧𝐮 𝐥𝐞𝐢𝐝

Ik ben weer de Marina met de vele interesses, degene die altijd zin heeft in iets nieuws, de aanwezige moeder en de gezellige partner en de betrokken coach voor vrouwen die net zo moe zijn als ik toen was.

𝐇𝐨𝐞 𝐳𝐢𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐨𝐮?

Ben jij nu die vrouw die ik ook ooit was? Die vrouw die altijd en alleen maar moe is? Ook voor jou kan barstenvol met energie zitten weer vanzelfsprekend worden. Laten we daar even over bellen! Ik ben op 06 – 28 32 00 68 bereikbaar voor je.

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: