Ik maak het routeplan naar jouw droombestemming.

Ik maak het routeplan naar jouw droombestemming.

Waar wil jij over een jaar staan? Deze vraag stel ik aan mijn cliënten tijdens het allereerste gesprek. Een moeilijke vraag hé? Ik weet dat je nu van alles denkt maar nog niet gelooft, dat waar jij van droomt, nog kan. Je denkt, over een jaar wil ik weer met de kinderen heerlijk over het stand rennen, wil ik eindelijk weer gaan sporten of met mijn vriendinnen een weekendje weg. Allemaal dingen waar jij nu alleen maar van kunt dromen maar waar jij op dit moment helemaal niet aan moet denken. Domweg omdat je hier helemaal geen energie voor hebt.

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦

Het realiseren van je dromen is net als het plannen van een vakantiereis. Je bedenkt ook niet eerst de route als je niet eens weet waar je naar toe gaat. Je moet eerst weten waar je naar toe wilt dus bedenk je eerst de bestemming: je einddoel. Onze vakantiebestemming dit jaar wordt Frankrijk. Op het moment weet ik nog niet precies hoe we gaan rijden, wat handige pauze plekken zijn en waar we gaan tanken. Dit alles is voor later een zorg. Maar door mijn eindbestemming heb ik wel een idee waar ik het moet gaan zoeken.

𝐉𝐞 𝐡𝐨𝐞𝐟𝐭 𝐧𝐨𝐠 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐭𝐞 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐭

De komende tijd wordt het stap voor stap steeds concreter tot op het niveau dat ik weet hoe laat we gaan vertrekken tot het doen van de laatste boodschappen voor de lunch onderweg. Tegen de tijd dat onze vakantie voor de deur staat hoef ik alleen nog maar de navigatie aan te zetten en te vertrekken. Maar dat hoef ik nu allemaal nog niet precies te weten. Dit komt allemaal vanzelf,.

𝐖𝐚𝐧𝐭 𝐰𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐫𝐞𝐢𝐬𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐣𝐞 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐦𝐦𝐢𝐧𝐠

En zo kan het ook gaan met jouw droom. Hoe jij weer heerlijk rennend met de kinderen over het strand gaat. Weer als vanouds met je vriendinnen de stad uit wordt geveegd. Nee, nu heb je nog geen idee hoe jij je droom moet realiseren. Maar het kan want je hebt je droom! Van hieruit bedenken we hoe je hier gaat komen: met het vliegtuig, de auto of whatever. Jij en ik maken samen het reisplan om naar jouw droombestemming toe te werken.

𝐖𝐨𝐫𝐝 𝐢𝐤 𝐣𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬𝐥𝐞𝐢𝐝𝐬𝐭𝐞𝐫?

Heb jij hulp nodig bij het inplannen van je route naar jouw gedroomde eindbestemming? Neem dan contact met mij op via info@puurmarina.nl of bel mij op 06 – 28 32 00 68. Ik sta klaar om je de weg te wijzen.

Warme groet, Marina

Foto: Pexels via Pixabay

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: