Het wordt weer de mooiste tijd van het jaar: ook voor jou!

Het wordt weer de mooiste tijd van het jaar: ook voor jou!

“Die kerstfilms, het is een verschrikking!” roept mijn medeschrijfster uit. We moeten met zijn allen enorm lachen. “We” zijn in dit geval een groep van 10 ambitieuze dames. Dames die gedurende het gehele jaar zakelijk, doelgericht en hard aan het werk zijn voor hun lieve klanten en hun bedrijf. Ook ik moet lachen, maar eerlijk is eerlijk: ik houd echt van deze periode. De eerste keer dat Mariah weer begint te blèren over wat ze voor Kerstmis wil, Chris Rea maar weer eens in de auto stapt en naar huis rijdt of we eindelijk Hugh Grant weer heupwiegend de trap af zien komen. Heerlijk, ik smul ervan 😊!

Je kachelt met je tong op de enkels de kerstvakantie in

Maar Kerstmis en de kerstvakantie zijn voor mij niet altijd een periode van quilty pleasures geweest. Ik kan mij de tijd nog goed herinneren dat ik met de tong op mijn enkels de kerstvakantie in kachelde. Net zoals dit nu voor jou het geval is. Maar hoe ontzettend anders is dit in mijn geval geworden. Het is voor mij niet alleen een periode om tijd door te brengen met de mensen die mij heel lief zijn, maar ook om nieuwe energie op te doen. Dit doe ik door op een gezonde manier te rusten, terug te kijken op het afgelopen jaar en doelen voor het nieuwe jaar te stellen. Dit helpt mij om weer vol energie het nieuwe jaar in te gaan.

Kerstmis is juist een periode van opladen: zeker voor jou

Snak jij écht naar de kerstvakantie omdat je dan tenminste eventjes niets hoeft? Of zie je er juist als een berg tegen op omdat de Kerstvakantie ook extra werk, extra klussen thuis en een boel sociale verplichtingen met zich meebrengt waarvoor je gewoonweg de energie niet meer hebt? Allemaal dingen waarvoor jij gewoonweg de energie niet meer hebt.

Want ook jij verdient een mooie start van het nieuwe jaar

In beide gevallen wens ik je toe dat je een traject oppakt zoals ikzelf heb doorlopen of een traject waarbij ik je kan helpen. Dit zodat ook jij jezelf weer kunt opladen met energie op een manier die jou nu in de kerstvakantie niet lukt. Iedereen verdient namelijk een mooie kerstvakantie: een moment om op te laden. Dus ook jij verdient het om jezelf weer op te laden zodat je daarna weer de persoon kunt zijn voor je partner, je kinderen en je collega’s die jij graag wilt zijn en die je eigenlijk bent!

Gun jezelf deze!

Wil je graag in het nieuwe jaar beginnen om weer die actieve en fitte vrouw te worden die je eigenlijk bent? Bel mij dan op 06 – 28 32 00 68. Dan gaan wij samen met dit doel in het nieuwe jaar aan de slag.

Ik wens jou en alle mensen die je lief zijn prachtige rustige feestdagen.

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: