Het verhaal achter mijn dierbaarste sieraad

Het verhaal achter mijn dierbaarste sieraad

๐‡๐ข๐ฃ ๐ข๐ฌ ๐ฉ๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ , ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐œ๐ก ๐๐ซ๐š๐š๐  ๐ข๐ค ๐ก๐ž๐ฆ ๐›๐ข๐ฃ๐ง๐š ๐ง๐จ๐จ๐ข๐ญ: die ene bijzondere ring. Hij is mij heel dierbaar. Hij staat symbool voor een jaar waarin mijn leven alles behalve prachtig was, terwijl het zo positief begon! Ik herinner mij het gesprek met mijn beste vriendin, aan het begin van dat specifieke jaar, nog zo goed. We wensten elkaar een gelukkig nieuwjaar. We telden onze zegeningen want onze jonge kinderen deden het goed, onze ouders waren gezond en wij waren tevreden met hoe ons leven liep. Ik wandelde zogezegd rustig door mijn onbezorgde leven. Er was geen vuiltje aan de lucht te bekennen.

๐ƒ๐š๐ญ ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ๐›๐ž๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐ง๐š๐ฆ ๐ž๐ž๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฐ๐ž๐ง๐๐ข๐ง๐ . In dit jaar, dat zo stralend begon, moesten wij afscheid nemen van onze geliefde kat, hebben wij twee miskramen meegemaakt en werd mijn vader ernstig ziekโ€ฆ Ik kreeg de ring als iets moois tegenover al dit verdriet.
Maar de ring is voor mij ook een symbool voor veerkracht.
Na alles wat er dat jaar was gebeurd was ik er nog, waren wij er nog. Wij hebben geluk gehad. Mijn vader herstelde, en leeft nog steeds, en ondertussen hebben we alweer vele jaren een ontzettend lieve kat.

๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฃ๐š๐ซ๐ž๐ง ๐๐š๐š๐ซ๐ง๐š ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐๐ž ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ซ๐ข๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ค ๐ ๐ž๐ค๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ง. Ik heb ook weer veel meer energie! Ik vermoed dat je herkent dat er behalve de dagelijkse moeheid die voor jou inmiddels โ€˜gewoonโ€™ is, ook dingen meespelen die jou emotioneel moe maken. Hierdoor heb jij niet de veerkracht die je normaal wel zou hebben. Hierdoor is het voor jou gewoonweg niet waar dat je vermoeidheid vanzelf overgaat en er bij hoort omdat je jonge kinderen hebt. Er is meer aan de hand.

๐ˆ๐ค ๐ก๐š๐ รฉ๐ง ๐ก๐ž๐› ๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐ค๐ข๐  ๐ฅ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐จ๐ฆ ๐ฆ๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐ž๐ง. Mensen die mij geholpen hebben om mijn leven weer op te pakken. Zoals mijn man, die mij deze prachtige ring liet uitzoeken ๐Ÿ˜Š. Ook heb ik een oplossing gevonden om weer energie in mijn dagen te hebben. De pijn en het verdriet van dat jaar hebben een plek gekregen. Het heeft mij als mens veranderd en gevormd. Ook al is de onbezorgdheid ervan af, ik ben er weer. Ik heb weer energie om mijn leven te leven. Dit gun ik jou ook zo!

๐‡๐ž๐ญ ๐ณ๐š๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐š๐ณ๐ž๐ง ๐๐š๐ญ ๐๐ž ๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฃ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ข๐ž๐ซ๐›๐š๐š๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ข๐ž๐ซ๐š๐š๐ ๐ข๐ฌ, al zul je me er niet zo vaak mee zien.

๐‡๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ค ๐ž๐ž๐ง ๐๐ข๐ž๐ซ๐›๐š๐š๐ซ ๐ฌ๐ข๐ž๐ซ๐š๐š๐? Wil je het laten zien en misschien zelfs het verhaal erbij delen? Ik ben benieuwd!

Warme groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties: