Gratis e-book!

“Word je vermoeidheid de baas”

Ben jij het ook zo zat om altijd maar een moeie moeder te zijn?

Make-up kan je wallen niet verbergen

Daar sta jij, voor de spiegel van de badkamer, de kringen onder je ogen weg te werken. Het voelt bijna kansloos. Oké, nog een laagje dan maar. Maar wat jij ook doet, ze blijven zichtbaar. Je voelt het al als de wekker afgaat. Je ziet het aan de kleur van je huid en die kringen. Je bent moe, hondsmoe en de dag moet nog beginnen. Langzaam berg je de camouflagestift op en werpt een laatste blik in de spiegel: ooit zag je daar een energieke en levenslustige vrouw staan maar waar die toch naar toe is…

Als ze gamen, heb jij tenminste even rust

“Jongens, jullie mogen wel even op jullie scherm.” De kinderen kijken je verrast. Voordat ze aan hun zin kunnen beginnen, zeg jij al: “Ja, dat weet ik maar ga nu toch maar even gamen”. Snel maken ze zich uit de voeten. Heel even heb je een moment van opluchting: rust, even rust. Maar dit gevoel is slechts van korte duur en je laat jezelf teleurgesteld op een stoel zakken. Je had je je nog zo voorgenomen dat je dit niet meer zou doen. En toch weer…Je baalt, en nog wel het meest van jezelf. Als die verdomde vermoeidheid nu eens weg zou gaan!

Bekaf met je boodschappen onderaan de trap

Je duwt de deur open en sleept de boodschappen moeizaam de gang in. Terwijl jij nog bezig bent met de deur achter je dicht te doen, komt je kind boos en stampvoetend de trap afgestormd. Mam! Je hebt mijn sportspullen niet gewassen! Moedeloos laat jij je tussen je boodschappen op de onderste tree van de trap zakken. Tja, klopt inderdaad beloofd. Of het nu om sportspullen wassen of de groene bak buiten zetten gaat: je blijft alles maar doen zelfs als in jouw geval je tong al ver voorbij je enkels hangt. Maar je kan het niet meer. Je zit al aan je einde. Aan het echte einde van je energie.

Hoe zou het voor je zijn als:

Download mijn gratis e-book!

“Word je vermoeidheid de baas”

Laten we eerlijk zijn: jij en ik weten dat je vermoeidheid je van alles oplevert zoals frustratie, boosheid, verdriet en ja ook die ontzettende eenzaamheid. Maar man, wat zou je dit graag allemaal achter je laten. Ik ken je gevoel. Ook ik heb jaren geworsteld met die ellendige vermoeidheid en gezocht naar een oplossing. En… ook gevonden!

In dit e-book deel ik mijn gouden tips! De tips die mij geholpen hebben om die actieve en energieke vrouw weer te worden die ik ooit was! Je moet ze je alleen nog ‘even’ (waarschuwing: daar heb je tijd, energie en vaak ook steun bij nodig) een plek in je leven geven.

Nieuwsgierig geworden? Download dan hier links mijn gratis e-book!

Aanmelden
Het is allemaal echt mogelijk wanneer jij het coachingstraject “Weer verder na een zwangerschapsverlies” volgt. Dit 1 op 1 traject kun je bij mij live of online doen.
En vraag je je nu af wat die dingen met elkaar te maken hebben? Daar kom je in het traject achter, want al deze dingen zijn nodig om emotioneel én fysiek een nieuwe start te maken!
Meer informatie?