Gooi dat foliumzuur van de drogist maar in de prullenbak

Gooi dat foliumzuur van de drogist maar in de prullenbak

โ€œ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ง๐š, ๐ข๐ค ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ก๐ž๐ญ ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ง๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐š๐ฅ, ๐ก๐จ๐จ๐ซ! Als ik ze gewoon bij de drogist koop dan zijn ze stukken goedkoper. Ik vind de supplementen die ik van jou moet gebruiken echt heel duur! Ik snap het niet. Het zijn toch allebei supplementen. Wat is het nou verschil?โ€

๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐๐ข๐ž ๐๐ข๐ญ ๐ณ๐ž๐ข, ๐ก๐š๐ ๐ง๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง๐š๐๐ฏ๐ข๐ž๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฆ๐ž ๐ ๐ž๐ค๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ง. En ik snap haar reactie. Want er zijn zoveel verschillende soorten supplementen te koop, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Logisch dat je dan geneigd bent om een goedkopere keuze te maken.

Doe het niet. Goedkoop is nu eenmaal in dit geval echt duurkoop.

๐ˆ๐ง ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ๐ž๐ž๐ง ๐๐ž ๐ฃ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐จ๐Ÿ๐ฃ๐ž๐ฌ ๐ ๐ž๐ฌ๐ญ๐จ๐ฉ๐ญ. En ik bedoel hiermee die vormen van foliumzuur, vitamine D die jouw lichaam meteen kan gebruiken. Dus geen gedoe of tijdsverspilling maar hup direct aan de slag ermee! Zie het als de route die je binnenkort neemt naar je vakantieadres. Natuurlijk kun je kiezen voor die toeristische 50 km weggetjes en zo uren, dagen onderweg zijn. Zo gaat dat met de goedkope supplementen: de vorm waarin de werkzame stof erin zit, moet eerst nog geschikt gemaakt worden voordat je lichaam er iets mee kan.

Maar als je het allerliefst zo snel mogelijk op je strandbed, in je hangmat of in je ligstoel wilt liggen dan neem je toch ook de snelweg?

๐ƒ๐ž ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ๐ฐ๐ž๐  ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ค๐ซ๐š๐š๐ฆ. Zij zorgen ervoor dat opgebouwde tekorten met 120 km per uur worden weggewerkt zodat jij weer helemaal klaar bent voor een nieuwe zwangerschap. Kijk, en dat is het allerbelangrijkste resultaat waar jij, mijn cliรซnt en ik het allemaal voor doen!

๐€๐ฅ๐ฌ ๐ข๐ค ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐œ๐ฅ๐ข๐žฬˆ๐ง๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ž๐ฅ, ๐ค๐ง๐ข๐ค๐ญ ๐ณ๐ž. โ€œMaar dat wist ik helemaal niet. Okรฉ, dan ga ik die van jou bestellen want ik wil gewoon het allerbeste voor mijzelf!โ€ Kijk, dat snap ik want het verlies van haar kindje heeft haar veel verdriet gedaan. We hebben daarom gekeken welke tekorten haar lichaam heeft opgelopen door de zwangerschap en haar miskraam, en mogelijk zelfs in de periode daarvรณรณr. De supplementen helpen haar lichaam te herstellen en kracht te winnen, zodat ze straks klaar is voor een volgende zwangerschap.

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ค ๐ก๐ž๐ญ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ? Zodat ook jij รฉcht herstelt van je miskraam en weer gezond zwanger kunt worden? ๐Œ๐ž๐ฅ๐ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ง ๐š๐š๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฉ๐ข๐ฅ๐จ๐ญ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐ž๐œ๐ญ, waarin ik in 8 sessies ervoor zorg dat je weer gezond aan een nieuwe zwangerschap kunt beginnen. Stuur mij een DM bij interesse, dan neem ik contact met je op om te zien of dit traject ook jou kan helpen om te herstellen en weer gezond zwanger te worden.

Lieve groet, Marina

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Reacties:

Aanmelden
Het is allemaal echt mogelijk wanneer jij het coachingstraject โ€œWeer verder na een zwangerschapsverliesโ€ volgt. Dit 1 op 1 traject kun je bij mij live of online doen.
En vraag je je nu af wat die dingen met elkaar te maken hebben? Daar kom je in het traject achter, want al deze dingen zijn nodig om emotioneel รฉn fysiek een nieuwe start te maken!
Meer informatie?